Bizart

Zastave panoji šotori

Usb ključi

Nalepka Easysticker za večkratno uporabo

Promocijski tekstil

Promocijska in poslovna darila

Bizart na Promarketu

Sejemski prostorLetošnje leto se je odvijal 2. sejem in kongres prodaje, marketinga in oglaševanja ProMarket 2010. Sejem ProMarket postaja prepoznaven dogodek na področju oglaševanja in prodaje. Na sejmu se srečujejo ponudniki marketinških izdelkov in storitev ter podjetja (obiskovalci), ki potrebujejo sveže marketinške ideje. Sejem poleg vedno zanimivih razstavljalcev ponuja tudi različne kongrese, delavnice in posebne predstavitve. Na sejmu se vzporedno odvijajo tudi družabni dogodki, ki pomenijo še dodatno možnost za navezovanje osebnih stikov, in s tem dodatno možnost sodelovanja. Letošni sejem je sicer beležil nekoliko manjši obisk oziroma ni dosegel naših pričakovanj. Torej nam za drugo leto ostane nov izziv.

Podjetje Bizart je na sejmu razstavljalo kot mlado podjetje, ki združuje 3 segmente v oglaševanju.

Kot generalni zastopniki podjetja Endecker smo predstavili naše izdelke za mobilno oglaševanje v prostorih in na prostem. Pokazali smo naše reklamne zastave Easyflag in Moonflag. Veliko zanimanja sta požel a reklamni pano Quickboard in Clickboard. Za oglaševanje na stebrih in drogovih smo predstavili reklamni pano Easydisc. V avli Gospodarskega razstavišča pa smo razstavili še Quicktower, EasyT, Easyroll in Tee Disc– pano za označevanje lukenj na golf igriščih.Easyflag  reklamne zastave

Naj omenimo še naše skupno sodelovanje s organizatorjem sejma Promarket. Pred vhodom Gospodarskega razstavišča smo se skupaj predstavili na naših zastavah Easyflag. Želeli smo doseči prepoznavnost in prisotnost sejemske prireditve in mislim, da nam je to dobro uspelo. Prejeli smo pozitivne odzive obiskovalcev in povečano zanimanje. Zastave Easyflag so se pokazale kot vzdržljive in učinkovite v smislu oglaševanja. V veselje nam je bilo sodelovati z organizatorjem sejma ProMarket.

Obiskovalcem smo predstavili tudi vse bolj priljubljen in razvijajoči se spletni marketing. Storitev opravljamo na podlagi pridobljenih znanj in izkušenj. Spletno oglaševanje sestavlja analiza spletnih strani, optimizacija spletnih strani, oglaševanje na klik, oglaševanje preko družabnih skupnosti in druge oblike spletnega oglaševanja.
V okviru učinkovitega oglaševanja je pomemben so pomemben del promocijska in poslovna darila. Uporaba poslovnih daril v smislu pospeševanja prodaje dosega tako nove kupce, kot krepi lojalnost že obstoječih strank. Na sejmu smo predstavili naša dva glavna kataloga promocijskih artiklov, storitve dotiska in nove in zanimive izdelke.
quicktower easyroll optimizacija
promocija voda rogla

 
 
 
 

Kontaktirajte Nas

Bizart.si