Bizart

Zastave panoji šotori

Usb ključi

Nalepka Easysticker za večkratno uporabo

Promocijski tekstil

Promocijska in poslovna darila

EASYSTICKER inovativna nalepka za večkratno uporabo

easysticker inovativna nalepka za večkratno uporabo
Samolepilna nalepka Easysticker bo navdušila tiste, ki potrebujejo le začasno oglaševanje in pogosto menjavo grafik. Nalepka je uporabna kadarkoli in kjerkoli. Zahvaljujoč posebni tehnologiji, nalepka deluje brez lepila in se lepi brez gub in mehurčkov. Uporabi se lahko na skoraj vsaki površini (steklu, zidu, platnu, blagu, celo na kamnu in lesu, ter tudi na avtomobilu). Pomembno je le, da je površina čista. Nalepko enostavno odstranite in ponovno uporabite. Kadarkoli, kjerkoli.

Različne izvedbe nalepk: >> Pošlji povpraševanje


STANDARD NALEPKA
Široko področje uporabe. Enostranski ali dvostranski tisk

PROSOJNA NALEPKA
Nalepka je narejena iz prosojnega PVC mateirala, zato omogoča tisk brez ozadnja. Primerna je za uporabo na steklenih povšinah in predvsem vozilih.

NALEPKA IZ POLIESTERSKE TKANINE
Ta nalepka je brez omejitev, tako pri tisku kot uporabi. Enostavna namestitev brez pripomočkov. Drži na skoraj vseh površinah, kot so steklo, plastika, les, tkanina, kamen, kovina,...

BELA PVC NALEPKA
Primerna je za notranjo in zunanjo uporabo, tudi na steklenih površinah. Omogoča tudi dvostranski tisk in izrez po konturi

TALNA NALEPKA
Narejena je iz posebnega dot materiala, ki ustvari povsem nedrsno površino. Je izredno vzdržljiva in drži na vseh gladkih površinah.
Nalepka Easysticker je izredno vzdržljiva. Odporna je na vse vremenske vplive, umazanijo, prah, mehanske poškodbe. Lahko jo celo zmečkate in bo ponovno uporabna.Prikaz tiska na prosojni material in standard / bel PVC / poliestersko tkanino. Vse nalepke se lahko izrežejo po konturi.Nalepka Easysticker je izdelana v nano tehnologiji iz posebnih umetnih mas, zato je popolnoma okolju prijazna.
Temperaturno področje primerne uporabe sega od -30 pa vse do +60 stopinj Celjzija.

Lastnosti nalepk


STANDARD NALEPKAPROSOJNA NALEPKAPOLIESTER TKANINABELA PVC NALEPKATALNA NALEPKA
Velikost /
širina do:
106 cm84 cm150 cm135 cm150 cm

Večkratna
uporaba


Notranja
uporaba

Zunanja
uporaba

Izrez po
konturi

Digitalni
tisk

UV offset
tisk

Primerno
za steklene
površine

Primerno
za vozila


>> Pošlji povpraševanje


 
 
 
 

Kontaktirajte Nas

Bizart.si